Onsdagen den 18 oktober firar Västsveriges Journalistseniorer 50 år. Notera datumet i era almanackor, agendor eller smarta telefoner. Klockan 17 börjar vi samlas för att under gemytliga former avnjuta en välsmakande middag, tävla i quiz och lyssna på god musik.

Ni blir inte ruinerade om ni deltar. VJS-medlemmar betalar 200 kronor och medföljande 300 kronor. Då ingår välkomstdrink, förrätt och varmrätt med öl eller vin samt något gott till kaffet. Och ja, det är tillåtet att ta med sambo, särbo, maka, make, ja till och med svärmor. Det är de som kallas medföljande.

Vi håller till på GTS Konferens och Festvåning på Erik Dahlbergsgatan 9 i Göteborg. Lokalen har plats för 90 personer.

Senast 30 juni vill vi ha din intresseanmälan till leif.montell@telia.com

I augusti går vi ut med bindande anmälan kombinerat med betalning till senast 17 september. Då kommer vi också be er notera eventuell laktos- eller glutenintolerans samt om ni önskar vegetariskt.

VJS styrelse