Tid: Samling från kl 17, måndag 18 mars
Plats: Erik Dahlbergsgatan 9, Göteborg
Kostnad: Årsmötet gratis
Eftersitsen: 100 kronor, då ingår föredrag, öl/vin och tilltugg enligt nedan

Stadgarna säger att vi ska hålla årsmöte senast i mars månad och därför har vi bokat in oss i Stora Konferensen hos GTS Fest & Konferenslokal på Erik Dahlbergsgatan 9. Vi höll vår 50-årsfest där, men den här gången tar vi oss upp ytterligare en trappa och Stora Konferensen, utrustad med alla moderna tekniska hjälpmedel.

Vi inleder med sedvanliga årsmötesförhandlingar och handlingar kommer dels mejlas ut till er, dels finnas tillgängliga här på hemsidan och på plats.

Så snart vi klarat av årsmötet hälsar vi kvällens gäst välkommen och det är ingen mindre än professor Ingela Wadbring. Hon har gästat oss tidigare och då talat medier. Det kommer hon att göra även denna gång.

Men det är inte huvudorsaken till att hon är inbjuden. Vid sidan om sitt jobb som medieforskare vid Mittuniversitetet i Sundsvall ägnar hon sig åt trådkonst och författande. Och just trådkonsten ska hon berätta mer om. Vill ni veta lite i förväg kan ni alltid leta er in på hennes hemsida:
www.ingelawadbring.se

Vi räknar med att Ingela börjar direkt efter årsmötet. Hon inleder med den lite mer seriösa delen, mediefrågor. Sedan gör vi paus då det vankas förtäring i form av wraps med antingen kyckling, coleslaw och sallad, rökt lax med pepparrotscrème eller helt vegetariska. Till detta serveras vin, öl eller läsk. VJS
subventionerar del av detta men ni betalar 100 kr för deltagande i eftersitsen med föredrag.

Swisha till 123 070 1912 eller betala till bankgiro: 486–8709
Skriv årsmöte VJS och ditt namn.

Du kan också anmäla deltagande till enbart årsmötet via sms till Leif Montell 0702 – 48 47 62 eller mejl leif.montell@telia.com

Senast 14 mars ska du ha betalt och anmält dig till årsmöte med eftersits för att vi ska kunna lägga beställning på wraps.
OBS! Har du inte betalat deltar du bara i årsmötet.

Två fina exempel på Ingela Wadbrings trådkonst.