I och med vårprogrammet lanserar vi tre nyheter:

Nyhet 1. Vi kommer att fräscha upp våra månadsluncher med en inbjuden gäst som har något roligt att berätta. Först ut  ─  den 7 januari  ─  är Lasse Dimming, som har fördjupat sig i Pressens Rundturs historia. Verksamheten skapade en mindre förmögenhet åt Västra Journalistföreningen och Dimming har hittat en hel del hisnande, häpnadsväckande och roligt kring Pressens Rundtur. 

Den 4 februari kommer frilansjournalisten Ulf Benkel, som gett ut tre böcker om göteborgsvitsen och dess historia. Fler lunchpratare är inte klara ännu, men vi tar gärna emot tips om sådana från er.

Nyhet 2 är att vi kommer att gå ut med vår höstresa  ─  som går till Montenegro i slutet av september  ─  redan direkt efter nyår. Så håll koll på dina mail så du inte missar din chans att hänga med.

Nyhet 3 är det du just nu läser. Från och med nu får bara de som anmält att de inte har e-postadress våra program i tryckt form, med brev två gånger om året. Främsta anledningen är att tryck och distribution av specialtryckt program kostar oss cirka 25 000 kr årligen. Styrelsen har beslutat att de pengarna kan användas bättre t ex till rejäla subventioner på ett par av programpunkterna. Ett annat skäl är att det är väldigt svårt att få föreläsare och olika arrangörer att ge oss bestämda datum väldigt långt i förväg. 

Carin Linnér
Ordförande VJS
Tel 0708 – 63 90 17