Välkomna till ett nytt verksamhetsår!

Den 20 mars hade vi årsmöte och undertecknad fick förtroendet att ännu ett år försöka se till att ni får något trevligt att göra tillsammans med andra gamla murvlar då och då. Det ser jag fram emot!

På årsmötet avtackade vi två styrelseledamöter; Sören Edgar som skött våra finanser i hela 16 år! Och jag kan lova ─ han har inte tillåtit oss att slösa! Även Kent Hallgren avtackades efter sina fyra år i styrelsen.

Nya i styrelsen är dels Björn Hansson, som blir kassör. Björn har tidigare arbetat på GP. Det andra nyvalet är Åke Svanberg. Han jobbade en gång i tiden på GHT, hamnade sen på radion i Dalarna och slutligen var han informatör på SKF. Björn bor i Floby utanför Falköping och Åke bor i Strömstad. Kul tycker jag att det inte enbart är folk från Göteborg och dess omgivningar i styrelsen.

Det vi ska ta itu med närmast är vårt höstprogram. Att årets resa går till norra Italien är redan klart (OBS ─ det finns fortfarande två platser kvar om du är sugen på att hänga med). Men sedan ska vi ju ordna lite fler aktiviteter och även talare till våra månadsluncher som vi, förstås, kommer att fortsätta med. Har du idéer och förslag på vad vi ska hitta på är du ytterst välkommen att höra av dej till carin.linner@gmail.com
Men innan dess har vi ett flertal aktiviteter kvar under våren: 1 april är det lunch med Peter Lenken som specialgäst, 10 april åker vi till Hornborgasjön och tittar på dansande tranor, 6 maj gästar Janne Österström vår lunch, 15 maj åker vi på studiebesök på Poppels i Jonsered och 3 juni är det dags för vårens sista månadslunch. Kanske blir det också någon skärgårdsutflykt under första halvan av juni. Vi har pratat om Känsö, vi har pratat om Fotö, men inte riktigt bestämt oss ännu… Men allt det här får du förstås som vanligt mail om när det närmar sig.

Till slut hoppas jag förstås få se så många som möjligt av er på våra arrangemang. Och till dej som är relativt nybliven pensionär: vi andra är varken jättegamla eller särskilt gaggiga vi heller!

Carin Linner
Ordförande VJS