Välkomna till Göteborg Classic Jazz Festival 2023.

Alla VJS-medlemmar är alla hjärtligt välkomna till Göteborg Classic Jazz Festival nu på fredag och lördag den 1–2 september med början kl 13.00 båda dagarna. Då förvandlar vi Långgatorna vid Järntorget till New Orleans, jazzens födelsestad.

Vi håller till på Contrast Public House på Tredje Långgatan 26 samt på ytterligare fyra spelställen i krog- och nöjeskvarteren vid Långgatorna.

Sammanlagt 13 orkestrar medverkar; bland annat Vestre Jazzvaerk från Danmark, Ulf Johansson Werre och hans Dixie Nouveaux från Stockholm, Carling Sisters från Lund samt ytterligare ett tiotal band från Göteborg.

Utförlig information finns på hemsidan classjazz.se/festival

Vi är alla mycket välkomna hälsar
Ulf Caresten
VJS-medlem, nygammal göteborgare och styrelseledamot i föreningen Göteborg Classic Jazz