Julbordet på SS Marieholm förra året blev en succé och innan vi steg i land beslöt vi att komma tillbaka. Nu är det dags, onsdag 7 december klockan 14 samlas vi ombord på SS Marieholm, granne med Göteborgsoperan, Maritiman och Kajskjul 11.

Ombord serveras ett klassiskt julbord i trivsam maritim miljö. Vi disponerar den förliga matsalen med plats för 60 glada och entusiastiska VJS:are. Förra året fick vi veta det mesta om fartygets historia. I år har vi bjudit in Mikael Hermansson, journalist och författare. Är göteborgare av födsel och ohejdad vana.

Han är också historiker och före detta politisk redaktör på Borås Tidning. Aktuell som författare till nyutkomna boken, ”Är det någon vits med Göteborg?”, där han berättar om stadens sociala, ekonomiska och politiska historia med värme och humor. Mikael kommer att berätta för oss lagom till kaffet.

Priset för årets julbord är 425 kr. Precis som förra året går VJS in och subventionerar julbordet för medlemmarna varför priset i är:
VJS-medlem: 225 kr
Icke medlem/medföljande: 425 kr
Avgiften ska vara betald 30 november antingen på VJS bankgiro 486 – 8709 eller via swish 123 0701912. Glöm inte ange namn och telefonnummer.

Anmälan till Leif Montell senast 28 november via sms 0702 – 48 47 62 eller mejl: leif.montell@telia.com